Вертикальні мангали

6 Вересня 2019

Доброго дня, раді Вас вітати на нашому сайті.

Не так давно співробітники нашої компанії відвідали виставку барбекю та гриль продукції. Зокрема на ній побував наш керівник з виробництва і запримітив новий для нас вертикальний мангал. Після недовгих роздумів, було вирішено відтворити його у нас на виробництві.

Ми старанно вивчили всі особливості та переваги даного продукту, і готові поділитися чимось корисним і з Вами.

Про що йде мова?
Про вертикальний мангал – річ інноваційну, нестандартну та корисну. Все як ми любимо.

 

Коли Вам потрібно приготувати м’ясо на грилі, можуть виникнути різні труднощі, котрі заважають насолодитись відпочинком на повну. Це може бути як і погана сировина, так і не відповідний мангал, котрий занадто швидко вигорає чи дає забагато жару. Власне, в мене таке відбувалось не раз, і ці проблеми вирішуються завдяки вертикальному мангалу.

Чому саме він?

Ось декілька причин:

  1. Швидка розпалка — вам не потрібно чекати 50 або 60 хвилин, щоб почати приготування улюбленої страви. Сировина буде придатною для приготування за ліченні хвилини завдяки широкому доступу повітря з 3 сторін.
  2. Універсальне використання та унікальна конструкція — Ви можете одночасно готувати м’ясо, рибу та овочі, розмістивши їх з різних сторін та регулювати шампури на потрібній відстані від вогню, завдяки щербинам на пластинах мангалу.
  3. Зручна комплектація — мангал легко складається і розкладається тому не займає багато місця і є абсолютно мобільним. Ідеально підходить для відпочинку на природі, а головна перевага комплектації – це легкість в чистці. Немає потреби докладати зайвих зусиль. Просто розберіть мангал, як конструктор LEGO, і почистіть кожну пластину окремо.
  4. Екологічність — м’ясо знаходиться в стороні від вогню і палива, на нього майже не потрапляє дим, жир не контактує з вугіллям, тому канцерогени, які шкодять вашому здоров’ю, не виробляються.

Резюмую у двох словах. Ви привезли мангал з собою, за 3 хвилини склали його, за 10 хв розпалили вогонь, в цей час приготували м’ясо, і приступили до жарки.

Тож вертикальний мангал це річ зручна, практична і здорова.

 

Ми піклуємося про наших клієнтів і завжди раді почути від вас пропозиції стосовно товару.

Слідкуйте за нашими новинами на сайті kominvent.ua

Смачного!