22- Міжнародна виставка Aqua Therm 2019

18 Травня 2019

14-17 травня представники нашої компанії відвідали унікальну виставку Aqua Therm 2019. Там було представлене енергоефективне опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, сантехніка та басейни.

Організатори заходу активували сервіс Промисловий навігатор і в його межах наші представники могли заздалегідь спланувати зустрічі з учасниками заходу, які планують провести модернізацію  промислових підприємств. Гостей чекала надзвичайно насичена ділова програма, що включала конференції, семінари, круглі столи та презентації. Після тренінгів ми мали можливість відвідати експозиції представлених компаній. Спеціалісти провели надзвичайно велику кількість перемовин щодо модернізації процесів.

Начальник виробництва нашої компанії про виставку:

“Aqua Therm тільки підтвердив мої очікування, це захід №1 в нашій сфері, надзвичайно велика кількість цікавої інформації, а від людей які тебе оточують лине світло. Ми підписали декілька договорів і навіть домовились з іноземною компанією про співпрацю і обмін працівниками, тому що вдосконалення просто необхідне. Чи чекаємо ми на цей захід в наступному році? Однозначно так!”